Eknes AS

Nettside, Logo, Visittkort, SEO

Kunden

Eknes AS er et tømrerfirma lokalisert i Hurum, Asker. De utfører alt fra tømring til vaktmestertjenester. Selskapet ble etablert i 2020 og består nå av flere ansatte.

Oppdraget

Siden Eknes AS var et nytt selskap med en kundebase basert på gode ord og bekjente (WOM), trengte de en god posisjon på nett. Selskapet trengte en tydelig identitet og bedre synlighet på nett.

Løsningen

Vi startet med å lage en ny logo, som representerer et seriøst og moderne selskap. Deretter designet vi en helt ny nettside med oversikt over tjenester og tidligere prosjekter. Nettsiden inneholder også kontaktinformasjon og et kontaktskjema som går direkte til den nye profesjonelle e-posten vi opprettet for Eknes AS. Deretter designet vi visittkort med QR kode til nettsiden. Deretter har vi implementert relevante søkeord på nettsiden som gjør nettsiden mer synlig for kunder som søker etter tømrer i Asker.

Ny Logo

En ny logo som er klar for å skalere selskapet

Visittkort

Visittkort med samme identitet som nettsiden og sosiale medier. Med visittkort kan Eknes AS enklere skaffe avtaler og fremstå som en seriøs bedrift.

Helt Ny Nettside

Vi designet en helt ny nettside. Den er responsiv på alle platformer og enheter.

Kontaktskjema

Vi lagde et kontaktskjema som gjør at potensielle kunder når frem.