Hoop CO2

Nettside, SEO

Kunden

Hoop CO2 er en ny aktør i Biogass markedet. De selger miljøvennlig Bio-CO2 til bedrifter rundt om i Skandinavia. Deres hovedsegment er karbonisering i mat og drikke.

Oppdraget

HoopCO2 var ute etter en liten forbedring på deres nettside. Nettsiden skulle se profesjonell ut, samtidig som den beholdt sin unike branding-profil. De trengte også en restrukturering, slik at artikler og bruksområder ble mer synlig. I tillegg til mer innhold på nettsiden, slik at det blir mer for søkemotorer å ta fra.

Løsningen

Vi startet med å redesigne den første seksjonen på hjemmesiden, slik at det ble et rent førsteinntrykk. Vi lagde så noen sirkler og halvsirkler for å beholde boble-brandet demmes. Videre lagde vi en CMS for nyheter og artikler, slik at man lett kan legge til dette uten å måtte designe nye sider for hver artikkel. Neste steg var å utbedre bruksområder til Hoop-Co2, slik at kunder lettere kan lese seg opp på produktet. I tillegg gjorde vi en søkeordsanalyse og fant frem de beste søkeordene som vi kunne implementere på nettsiden.

Bobler

Hoop CO2 har bobler som en del av sin identitet.

CMS - Nyheter

Vi lagde et CMS system slik at innholdsprodusenter enkelt kan publisere nye artikler uten å måtte designe selve nettsiden.

Nyhetsartikkel

Brukervennlig og stilren artikkel.